Energie

Energie is uw vertrouwde energiepartner, gevestigd in Barendrecht. Sinds de oprichting in 2001, staan klanttevredenheid, betrouwbaarheid en duurzame bedrijfsresultaten bij ons centraal.

Klanttevredenheid

Als lokale energieleverancier, streven we ernaar om de inkoop en levering van energie met aandacht voor de klant te regelen. Voor ons is het namelijk vanzelfsprekend dat bij het leveren van energie, de klant centraal staat. Zo inventariseren we zorgvuldig de wensen en eisen van onze klanten en denken we met ze mee zodat we de best mogelijke oplossing kunnen bieden. Vanuit dit gedachtengoed, is Anode Energie uitgegroeid tot een service- en klantgericht energiebedrijf met korte lijnen voor zowel bedrijven als particulieren.

Betrouwbaarheid

Ons team bestaat uit een groep van vaste en enthousiaste medewerkers die affiniteit en ervaring hebben met de energiemarkt. Dit stelt ons dan ook in staat om onze klanten deskundig te woord te staan en om maatwerk te kunnen leveren. Hierbij kunt u denken aan contracten met een vaste of variabele prijs, clickcontracten en index-trackers of een andere specifieke energiemanagement oplossing die beter bij uw wensen past. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om energie die u zelf produceert, tegen een marktprijs te verkopen. Graag denken we met u mee hoe we tot de best passende oplossing voor uw huishouden of bedrijf kunnen komen.

Duurzame bedrijfsresultaten

Gestart met een initiƫle focus op de Nederlandse energiemarkt, is Anode Energie inmiddels actief in verschillende West-Europese landen. Door onze gestage en duurzame groei, hebben we ons kunnen ontwikkelen tot energiebedrijf met een lokaal karakter dat wel actief is in de internationale energiemarkt. Naast het betreden van deze internationale markt, zijn we ook werkzaam in verschillende nichemarkten binnen de energiemarkt. Zo is Anode Energie bijvoorbeeld actief in energiemonitoring, sociaal- en technologische adviezen voor bewoners van energiezuinige NOM en BENG woningen en in de in- en verkoop van energie voor andere energieleveranciers. Hierdoor hebben we inmiddels al veel verschillende ervaringen opgedaan waardoor we in staat om u in uw specifieke energie wensen te voorzien. Kortom: we bieden u transparante en innovatieve maatwerkcontracten. Daarbij gebruiken we alle lokale en internationale kansen die de markten ons bieden.