Stichting Instandhouding Anodebol opgericht

Stichting Instandhouding Anodebol opgericht

Op 15 november 2022 is er een stichting opgericht die zich gaat inzetten om de Anodebol werkend te houden. Dit was nodig omdat Anode Energie er niet meer is om hier voor te zorgen. De kosten lopen echter gewoon door. Denk daarbij aan onderhoud, verzekering en internettoegang.

Het bestuur van de stichting bestaat uit:

Marco Hersbach – voorzitter

Sjaak Kruidenier – secretaris

Eric van Teeffelen – penningmeester

De komende dagen gaan we bezien hoe we fondsen kunnen werven voor de instandhouding. Als iemand daar goede ideeën voor heeft, dan horen we die graag. Maar bijdragen in de vorm van hulp (bijvoorbeeld onderhoud website) of gewoon in geld (zie sponsoring) zijn ook welkom. Laat het weten op info@anodebol.nl

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door marcel

Terug naar nieuws