De Anodebol-Spaarlamp op bezoek bij het Dalton Lyceum Barendrecht

De Anodebol-Spaarlamp op bezoek bij het Dalton Lyceum Barendrecht

Afgelopen vrijdag stonden we in de aula van het Dalton Lyceum Barendrecht met ons Anodebol-fotohokje. Leerlingen hebben hun duurzame ideeën, maar ook andere ideeën of uitspraken gespuid en zijn daarmee op de foto gegaan in een grote spaarlamp. Sommige leerlingen vonden de foto op zich al genoeg zeggen. Ook de directeur, leerkrachten en ander personeel hebben zich vast laten leggen in het foto-hokje.

Het Dalton Lyceum Barendrecht kijkt uit op de rotonde waar het kunstwerk komt en veel leerlingen komen er langs fietsen, dus erg leuk dat juist zij mee doen en daarmee in de Anodebol zullen komen. Klik hier voor de foto’s.

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door beheerder

Terug naar nieuws